Kontaktujte nás

Máte dotaz? Nenašli jste odpověď v nejčastějších dotazech? Pak nás neváhejte kontaktovat!

Nejčastější dotazy

Zatím nelze nakupovat jakékoli zboží přímo z našich webových stránek. Prosíme, abyste kontaktovali našeho obchodního zástupce Petra nebo využili náš kontaktní formulář níže na této stránce a my se vám co nejrychleji ozveme a vaši objednávku s vámi vyřídíme.

Díky našemu unikátnímu konceptu vám rádi pomůžeme s výběrem nůžek přímo pro Vás.

Náš obchodní zástupce Petr má bohaté zkušenosti a velmi vstřícný přístup. Péči o kadeřníky, kadeřnice a jejich klienty se věnuje již přes 5 let a za tu dobu získal cenné znalosti a mnoho spokojených klientů. Sám je kadeřník, kterému nechybí empatie a tak dokáže doporučit nůžky opravdu každému

Pokud chcete pomoci s výběrem, produkty si vyzkoušet/osahat nebo si rádi necháte něco doporučit naším odborníkem, neváhejte a kontaktujte našeho obchodního zástupce Petra, na kterého jsou dostupné kontaktní údaje níže na této stránce.

Tomuto tématu se věnujeme na samostatné stránce, kde naleznete kompletní návod, jak správně provést údržbu svých nůžek. Více zde.

Pád nůžek na zem bohužel ve většině případů znamená jejich poškození. I když obvykle můžeme při ostření odstranit jakékoli škrábance, jsou-li čepele ohnuté, nůžky mohou být neopravitelné.

Co dělat, když nám spadli nůžky? Doporučujeme Vám vrátit je zpět k nám. Po kontrole uvidíme, zda je možná oprava a jakým způsobem Vaše nůžky nejlépe opravit.

Můžeme vám nějak pomoci? Narazili jste na něco, co na našich stránkách chybí a nenašli jste odpověď ani v nejčastějích dotazech?

Pak nás neváhejte konktaktovat!

Pokud máte dotazy ohledně našich produktů a služeb, můžete nám napsat, zavolat nebo vyplnit uvedený kontaktní formulář.

Náš tým zákaznických služeb je připraven vám co nejrychleji pomoci s vašimi dotazy.

Pokud se rozhodnete využít našeho kontaktního formuláře, prosíme abyste uvedli vámi preferovanou možnost dalšího kontaktu s vámi (e-mailem nebo telefonem).

Chcete-li být informování o nejnovějších zprávách, sledujte nás na sociálních sítích a nezapomeňte se přihlásit k odběru novinek na naší hlavní stránce (zde).

Plakát Massugu

Kontaktní údaje

Kontaktní Formulář